Woninginrichting met STAS


De ophangsystemen van STAS zijn perfect toepasbaar in alle ruimtes van uw woonhuis. Denk aan de woonkamer, keuken, slaapkamer, werkkamer of zelfs de badkamer. Met de ophangsystemen van STAS kun je flexibel ophangen in iedere door jouw gekozen ruimte in huis.


Creatief wandgebruik

STAS producten zijn zo ontworpen dat het verplaatsen en vervangen van wanddecoratie geen enkele moeite kost. Dat maakt ze zeer geschikt voor omgevingen waar decoratie regelmatig verandert, zoals kantoren, galerieën, ziekenhuizen, of scholen. De producten zijn eenvoudig zonder gereedschap te gebruiken en wanden blijven gespaard, ongeacht hoe vaak uw wandinrichting verandert.


Duurzaam gebouwbeheer en kostenbesparing

STAS producten zijn een eenmalige investering voor de lange termijn. De neutraal vormgegeven systemen zijn tijdloos en creëren rust en overzicht. Doordat wanden onbeschadigd blijven is wandonderhoud of -herstel niet langer een kostenpost.


STAS weet waar ze het over heeft

STAS is al sinds 1995 expert op het gebied van flexibel ophangen en heeft al tientallen bedrijven en instellingen van ophangsystemen voorzien. Ons advies is vrijblijvend en vindt indien mogelijk plaats op locatie. Onze eigen vakmensen monteren uw producten en weten raad met elk wand- en plafondtype.

Bekijk onze ophangsystemen en - toebehoren