Ophangsytemen vergelijken

STAS schilderij ophangsystemen in één overzicht

Hoewel onze producten gemakkelijk te installeren zijn, kan het een uitdaging zijn om te kiezen uit ons uitgebreide aanbod. Je kunt kiezen uit een eenvoudige, elegante STAS minirail of basisrail STAS cliprail. Maar wanneer je meerdere of zware items aan de muur wilt hangen, kan een stevige, robuuste STAS cliprail max een betere keuze zijn. Of kies je liever voor een houten rail of solohanger? Wij helpen je graag om de juiste keuze te maken.

Laat je adviseren door onze experts!

STAS is er om je te helpen de goede aankoopbeslissing te nemen! Vergelijk lengtes, kleuren, montage mogelijkheden, gewichtscapaciteiten en soms zeer belangrijk: de prijs van onze STAS systemen. Door middel van de specificaties die in dit overzicht vermeld staan kun je bepalen wat het beste past. Lukt het niet? Neem dan gerust contact op met STAS!

Raadpleeg de STAS koopgids

Je kunt ook onze koopgids raadplegen, waarin staat uitgelegd wat je nodig hebt om een ​​prachtige galerij of andere compositie te maken.

Ophangsystemen wand - muurbevestiging

Vergelijk hier al onze ophangsystemen voor wandmontage! We bieden ook complete sets aan met de rail en twee sets van haken en koorden in één set.

Doordat je het systeem eenmalig aan de muur bevestigt, hoef je daarna nooit meer je boormachine tevoorschijn te halen wanneer je iets aan je muur wilt hangen. Het (ver)plaatsen en vervangen wanddecoratie is zo eenvoudig met STAS!
Meer over Ophangsystemen muurbevestiging

1 van 10

Ophangsystemen - plafondbevestiging

Onze STAS schilderij ophangsystemen voor plafonds zijn nagenoeg onzichtbaar aan (of verwerkt in) het plafond te monteren. Onze schilderij ophangsystemen voor plafonds zijn uitermate geschikt voor o.a. nieuwbouw woningen of kantoren en overheidsinstellingen met systeemplafonds.
Meer over Ophangsystemen plafondbevestiging

1 van 11

Ophangsystemen met verlichting

STAS ophangsysteem uit de multirail serie is een ophangsysteem geschikt voor schilderijverlichting. In de rail zijn 12 V spanningsdraden geïntegreerd (laagspanning). Bijpassende armaturen kunnen vervolgens eenvoudig op elke gewenste plaats in de rail geklikt worden om wanddecoraties uit te lichten. In combinatie met led lampen is de STAS multirail bovendien zeer energiezuinig. Onze smart oplossingen zijn zelfs via WiFi te bedienen!
Meer over Ophangsystemen met verlichting

1 van 5

Haken en koorden voor je ophangsysteem

De ophanghaken en koorden van STAS werken zeer gemakkelijk. De ophangkoorden met cobra einde haak je in de opening van de rail, de stangen til je van boven in de rail en de koorden met lus hang je vanzelfsprekend over allerlei soorten haken. De ophanghaken STAS smartspring, STAS zipper en STAS zipper pro schuif je over het koord naar de gewenste hoogte door deze vanaf de zijkanten in te drukken en omhoog te schuiven.

Tip: Je kunt meerdere haken op 1 koord gebruiken, zolang het maximale gewicht van het betreffende koord in combinatie met de gebruikte haak wordt gerespecteerd.
Let op!: De STAS smartspring kan alléén in combinatie met een perlon koord gebruikt worden.
Let op!: Voor STAS j-rail, STAS j-rail max, STAS plasterrail, STAS houten rails en STAS evoluon heb je specifieke haken / stangen / koorden nodig.