Ophangsysteem schilderijen Hema – Praxis - Karwei

Schilderij railsysteem / ophangsysteem Hema - Praxis - Karwei

Voorheen verkocht ook de Hema schilderij railsystemen. Er zijn nu verschillende bouwmarkten en doe-het-zelf zaken waar u een schilderijen railsysteem kunt kopen, o.a.: Karwei, Praxis, Fixet, of Gamma. Het grote nadeel is dat deze winkels alleen zogenaamde startpakketten verkopen met slechts één of twee koorden en bijpassende ophanghaken. Losse haken en koorden of andere producten om uw ophangsysteem mee uit te breiden zijn daar niet verkrijgbaar.


Extra koorden en ophanghaakjes voor uw schilderij ophangsysteem van Karwei, Praxis of Hema?

De koorden en ophanghaakjes in onze webshop passen op alle bestaande railsystemen die in de bouwmarkt verkrijgbaar zijn, zoals Karwei en Praxis. Handig wanneer u uw reeds gemonteerde ophangsysteem wil uitbreiden met extra koorden en ophanghaakjes om nog meer schilderijen of fotolijsten op te hangen.

Ook voor zwaardere kunstwerken, tot maar liefst 20 kg, kunt u in onze shop haken en koorden vinden. De standaard ophangsystemen van de bouwmarkt zijn slechts geschikt voor het ophangen van een maximaal gewicht tot 4 kg.


Schilderij ophangsysteem van Praxis of Schilderij ophangsysteem van Karwei?

Bespaar uzelf een rit naar de Praxis of Karwei door eenvoudig èn voordelig online uw schilderij ophangsysteem te bestellen. Tover uw reeds geïnstalleerde basic schilderij ophangsysteem van Praxis om tot een complete wandcollage met extra ophanghaakjes en koorden uit onze webshop…