STAS community

Kortingen en winacties bij STAS

STAS facebook actieWij van STAS vinden het leuk om af en toe eens wat weg te geven aan onze klanten! Er zijn meerdere mogelijkheden waarop je korting kunt krijgen op onze producten of een mooie prijs kunt winnen:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (onderaan iedere pagina van deze site) en ontvang standaard 5% korting op bestellingen bij STAS!

Wanneer je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, via het invulveld onderaan iedere pagina op deze website, ontvang je een e-mail met een bevestiging. Na akkoord krijg je tevens per e-mail automatisch een kortingscode toegestuurd die je kunt gebruiken bij jouw bestelling voor 5% korting op het gehele assortiment! Je kunt je onderaan iedere pagina van deze website inschrijven voor de nieuwsbrief.


Ontvang onze nieuwsbrief met nog betere kortingen

Wij zullen je niet overstelpen met mails, maar áls je een mail ontvangt, zetten wij daar altijd goede tips en een mooie korting in!


Claim een gratis STAS magnet set

We zijn erg nieuwsgierig van aard bij STAS. We willen graag weten hoe u de muren in uw ruimte hebt aangekleed met behulp van de STAS ophangsystemen! Plaats een foto van je STAS producten in gebruik op onze Facebook pagina, en ontvang een gratis STAS magnet set! Met onze eeuwige dank voor het inspireren van ons en onze klanten met jouw unieke muurontwerp!


Win 100 € STAS shoptegoed

Wij posten de mooiste foto's bij elkaar op onze Facebook pagina, waarop gestemd kan worden. De foto met de meeste likes en reacties wint 100 EURO shoptegoed, te besteden in de STAS webshop!


Ontvang een gratis STAS magnet set door een review te plaatsen

Ook belonen wij iedereen die een recensie achterlaat op onze website, Google of Facebook met de gratis STAS magnet set.


Facebook pagina

Neem eens een kijkje, raak geïnspireerd door andere klanten en neem deel aan de STAS community op Facebook!