Foto ophangsysteem - foto's ophangen aan de muur

Foto ophangsysteem - foto's ophangen aan de muur

 

Kaarten en fotos ophangen aan de muur


Spijkers, schroeven en plakband worden overbodig met de gepatenteerde foto ophangsystemen van STAS picture hanging systems. Met de diverse foto ophangsystemen kun je kaarten en foto's stijlvol aan de muur ophangen en gemakkelijk wisselen zonder lelijke plakbandresten en gaatjes van punaises etc. achter te laten!

Bekijk de foto ophangsystemen STAS magnet set  en de  STAS picture hits


STAS paperrail voor eenvoudig foto's ophangen en verwisselen

De STAS paperrail (beschikbaar in de kleuren aluminium en wit) is gevuld met knikkers en deze zorgen ervoor dat foto's goed vast komen te zitten wanneer je deze onder in de paperrail klemt.


STAS papergrip nóg gemakkelijker foto's ophangen!

De STAS papergrip is een aluminium rail met aan de binnenkant een strip. Foto's kunnen dankzij deze strip eenvoudig in de rail geklemd worden en zijn ook weer zeer eenvoudig te verwisselen voor nieuwe. De speciale railrand van de papergrip maakt het daarnaast ook mogelijk om wat stuggere papiersoorten zoals karton bovenop de rail te plaatsen voor nog meer presentatie mogelijkheden.


Fotolijst ophangsystemen

Om je fotolijsten flexibel op te hangen kun je gebruik maken van een schilderij ophangsysteem. Hierbij heb je keuze uit de diverse soorten ophangsystemen. Het railsysteem kun je eenvoudig aan de wand of plafond monteren. Vervolgens haak op de gewenste plaats de STAS cobra met perlon koord of staaldraad in de ophangrail. Aan het koord bevestig je een haak, zoals de STAS zipper of STAS smartspring.


Foto's ophangen met magneten

Met de STAS magnet set kun je foto's aan een draad ophangen. Het STAS magnet set ophangsysteem werkt door middel van een sterke driepoot neodymium magneet in combinatie met de STAS staalkabel en is superieur door zijn eenvoud. Het systeem geeft je de mogelijkheid om foto's zeer eenvoudig te wisselen.

Het systeem is geschikt voor alle STAS ophangsystemen, behalve de STAS j-rail en j-rail max. Geschikt voor briefkaarten, foto’s en alle papierformaten.


Foto's ophangen aan de muur met transparante klemmen

De STAS picture hits zijn gepatenteerde transparante klemmetjes om kaarten en foto’s makkelijk te koppelen. De STAS picture hits kunnen direct in het ophangsysteem van STAS worden gedraaid. Er kan een transparante afstandsstrip geplaatst worden om bijvoorbeeld de kaartenrij op ooghoogte te laten beginnen.

Geschikt voor alle STAS picture hanging systems, m.u.v. j-rail en j-rail max. Geschikt voor alle papierformaten, minimale papierdikte is 0,3 mm


Kunst ophangsysteem met verlichting

Voor een ophangsysteem waarmee je tevens jouw foto’s en wanddecoraties perfect kunt uitlichten kies je voor de STAS multirail  Meer hierover lees je op de pagina schilderijverlichting


Gebruik onze koopgids
Vergelijk STAS ophangsystemen

De meest verkochte STAS ophangsystemen voor jou op een rijtje:


Vergelijk alle STAS ophangsystemen >>