STAS in De Grote Huisverbouwing op SBS6
Tijdens seizoen 2021-2022 is STAS onderdeel van het tv-programma De Grote Huisverbouwing op SBS6! Het programma is iedere zondagavond van 18.00u tot 19.00u op tv en wordt op maandagmiddag van 15.30u tot 16.30u herhaald. Hieronder vind je een overzicht van de programma's waarin STAS te zien was en welke producten er zijn gebruikt.
Heb jij STAS ook gezien?


Afleveringen De Grote Huisverbouwing

 

Aflevering 7: Kim in Bergschenhoek

zondag 13 november | 17:30u - 18:30u &
herhaling op maandag 14 november | 15:00u - 16:00u

In De Grote Huisverbouwing gaan topstyliste Djamilla Smits en creatief uitvoerder Albert Stokkers samen op pad om mensen te helpen bij de droom inrichting van hun huis en ze uiteindelijk te verrassen met het eindresultaat. Deze aflevering zijn ze op bezoek bij Kim die sinds twee jaar in Bergschenhoek woont. Djamilla en Albert komen binnen in een heel rustige omgeving. Ondanks dat het huis er zo netjes uit ziet en ze al heel veel heeft geprobeerd, is Kim niet tevreden met de inrichting van haar huis. Gelukkig weten Djamilla en Albert hier wel raad mee en gaan ervoor zorgen dat het complete gevoel van het huis dat Kim mist er wel gaat komen. Ben je nou benieuwd naar het eindresultaat en de reactie van Kim?

« Bekijk de hele aflevering »

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS cliprail max »


Aflevering 13: Hubert & Laurentijn in Oegstgeest

zondag 16 januari | 18:20u - 19:20u &
herhaling op maandag 17 januari | 15:30u - 16:30u

De jongste van het gezin, dochter Julie is geboren met de neurologische aandoening Neurofibromatose. Deze heftige ziekte geeft het gezin veel onzekerheid. Laurentijn en Hubert hebben de stichting Neurofibromatose opgezet waarmee zij fondsen voor wetenschappelijk onderzoek werven. Naast de stichting hebben ze beiden een drukke baan en natuurlijk de zorg voor het gezin, daarom gaat het team van De Grote Huisverbouwing ze in het zonnetje zetten! Leonie heeft grootse plannen met onder andere een gewaagd behang in de hal en grote taatsdeuren in het woongedeelte. Albert heeft geen tijd om stil te zitten, want ook het toilet en de keuken worden volledig verbouwd. De vloer in de hal en de keuken worden aangepakt, en al het houtwerk krijgt een nieuw kleurtje!

« Bekijk de hele aflevering »

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS plasterrail »

Bekijk STAS in aflevering 13:


Aflevering 12: Wendy in Amsterdam

zondag 9 januari | 18:20u - 19:20u &
herhaling op maandag 10 januari | 15:30u - 16:30u

Wendy heeft na een vervelende scheiding samen met haar twee zoons ruim 2,5 jaar in onzekerheid gewoond. Vlak voordat ze de woning uit moest, kwam gelukkig deze mooie maisonnette op haar pad. Helaas is de indeling van de maisonnette niet zo praktisch. Samen met vrienden heeft Wendy één grote slaapkamer opgedeeld in twee slaapkamers voor haar kinderen. Het enige wat nog niet is gelukt, is om er ook een thuis van te maken!

« Bekijk de hele aflevering »

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS papergrip »

Bekijk STAS in aflevering 12:


Aflevering 11: Johan in Almere

zondag 2 januari | 18:20u - 19:20u &
herhaling op maandag 3 januari | 15:30u - 16:30u

Johan woont sinds 5 jaar in Almere-Buiten. Hij heeft 2 pubers (15 en 18) die om de week bij hem wonen. Door een motorongeluk in april 2019 kan hij zijn schouder niet goed belasten en is zelf klussen, naast dat dit al niet zijn favoriet is, niet te doen. Ook inzichten met de aankleding is niet iets wat hij zelf direct heeft. Volgens zijn kinderen is het een echt ‘mannenhuis’. Alle hulp is dus van harte welkom.

« Bekijk de hele aflevering »

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS multirail max met verlichting »

Bekijk STAS in aflevering 11:


Aflevering 9: Sacha en Jan Bernard in Amstelveen

zondag 19 december | 18:20u - 19:20u &
herhaling op maandag 20 december | 15:30u - 16:30u

Sacha is bij Jan Bernard ingetrokken en nu willen zij graag van het huis een thuis maken, voor hen samen en de hond Rosie. Zij hopen dat Leonie meer verbinding kan creëren tussen de verschillende verdiepingen. Sacha heeft jaren in Azië gewoond en heeft door de jaren heen verschillende Oosterse accessoires verzameld die ze graag terugziet in hun nieuwe interieur. Deze wensen neemt Leonie allemaal mee in haar plannen en weet ook dit keer weer warmte en eenheid te creëren.

« Bekijk de hele aflevering »

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS riva houten rail »

Bekijk STAS in aflevering 9:


Aflevering 7: Margriet in Warnsveld

zondag 5 december | 18:20u - 19:20u &
herhaling op maandag 5 december | 15:30u - 16:30u

Margriet is net gescheiden en komt in een huurwoning terecht, samen met haar twee jonge dochters. Het huis is kaal en ze heeft net de sleutel, daarom moet alles onder handen genomen worden! Creatieve handyman Albert Stokkers zorgt voor een chique, ingebouwde haard bij de televisie. Interieurontwerpster Leonie heeft een kast ontworpen waar dochters Fleur en Lot lekker kunnen knutselen. Om de spanning wat te laten zakken, gaat Patty schminken en knutselen met de meisjes!

« Bekijk de hele aflevering »

STAS producten gebruikt in deze aflevering:

Ga naar: STAS cliprail max »
Ga naar: STAS haken & koorden »

Bekijk STAS in aflevering 7: