STAS voor basisscholen

STAS in het basisonderwijs

Wij zijn STAS picture hanging systems. Sinds 1995 durven wij ons ‘expert’ te noemen op het gebied van flexibel ophangen. Misschien heeft u ze wel eens zien hangen, de STAS (schilderij) ophangsystemen. We hebben namelijk al heel veel onderwijsinstellingen van ophangsystemen mogen voorzien. Onze expertise gaat echter veel verder dan enkel ophangsystemen... en zo ook ons assortiment!

Van het prikkelarm maken van de klas, tot het verbannen van resten plakband en ‘buddies’. U kunt van ons een totaaloplossing verwachten waar onderwijs beter van wordt!

Maak kans op een gratis proefplaatsing!

Kennismaken met wat STAS zoal voor een klaslokaal of andere ruimte binnen de school kan doen? Doe dan mee met onze winactie en maak kans op een STAS make-over van een klaslokaal in uw basisschool.

Creëer rust in de klas

Klaslokalen worden steeds voller waarmee het aantal hooggevoelige leerlingen per klas ook drastisch toeneemt. Een rustige wandindeling is dan geen overbodige luxe. Tekeningen, lesmateriaal, kunstwerken en versieringen aan de muren staan heel gezellig maar worden al snel een beetje rommelig opgehangen.

Met de producten van STAS creëert u rustige en overzichtelijke wanden zonder plakband, ‘buddies’ of houten latjes. Bovendien zijn de producten zo ontworpen dat leerlingen zélf werkjes kunnen verwisselen!

Meedoen met de actie

We geven u graag advies over de verschillende mogelijkheden voor uw school. Ons advies is geheel vrijblijvend en vindt, indien mogelijk, plaats op locatie. Onze eigen vakmensen monteren uw producten en weten raad met elk wand- en plafondtype. Maak via het contactformulier een afspraak en maak daarbij kans op een gratis make-over van een klaslokaal in uw basisschool!

Wilt u meer weten over deze actie of wat STAS kan betekenen? Aarzel niet en bel direct één van onze medewerkers op telefoonnummer: 040-292 48 43, of e-mail naar projecten@stas.nl.

 Referenties & beelden van onze projecten op basisscholen

“STAS kent mijn gebouw nog bijna beter dan ikzelf. Bedankt voor het meedenken!””
John Vullings | Directeur Basisschool De Startbaan Velden


Beelden van STAS projecten bij scholen >>


Meest populaire STAS producten gebruikt in het basisonderwijs


STAS helpt scholieren een duidelijk en overzichtelijk beeld te geven van het lesmateriaal. Basisscholen kiezen met name voor producten die het mogelijk maken om papieren decoratie (tekeningen, knutselwerkjes, lesmateriaal, feestdecoratie) eenvoudig te kunnen ophangen en wisselen. U kunt daarbij denken aan de volgende producten:
STAS papergrip, STAS u-rail, whiteborden, plafondhaak

Bekijk alle producten >>


“De montage is prima verlopen. Ik krijg meerdere bedrijven over de vloer, maar ik kan zeggen dat STAS zowel qua communicatie als aflevering van het werk en de algehele instelling van jullie werkmensen prima scoort. Ga zo door en bedankt!”
J. B. Kluit | Ds. Joannes Beukelmanschool


Meer informatie

Wilt u meer weten? Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en
bel direct één van onze medewerkers op telefoonnummer: 040-292 48 43, of e-mail naar projecten@stas.nl.

Neem contact met ons op, wij helpen u graag >>