Wanddecoratie van COCO maison ophangen met STAS ophangsystemen

Wanddecoratie van COCO maison ophangen met STAS ophangsystemen

Pastels Schilderij

COCO maison schilderij ophangen

Je kunt vele dingen aan onze schilderij ophangsystemen hangen. Door de jaren heen hebben we speciale producten ontworpen voor het flexibel ophangen van spiegels, borden, tekeningen, quilts en natuurlijk schilderijen.

Vanaf nu kun je niet alleen je ophangsysteem bij ons bestellen, maar ook je wanddecoratie! Nieuw in ons assortiment zijn de vele trendy schilderijen van COCO maison die je flexibel en snel op kunt hangen aan onze STAS schilderij ophangsystemen.

Wat dacht je van schilderij 'Pastels'? Met de prachtige pastelkleuren in een mooie houten lijst haal je gelijk een stukje lente naar binnen!

Schilderij 'Pastels' is inclusief de houten lijst, heeft een afmeting van: b80 x d4 x h120 en bestel je hier.COCO maison wanddecoratie ophangen

Naast schilderijen hebben we ook vele wandobjecten in ons assortiment opgenomen. Dit zijn een aantal verrassende eye-catchers, waar je misschien niet meteen aan denkt bij het aanschaffen van wanddecoratie.

Het object hang je gemakkelijk op met behulp van een koord die je in het railsysteem hangt. We hebben 2 verschillende haken, de STAS zipper en de STAS smartspring, die je over het koord naar de gewenste hoogte kunt schuiven. Wil je het wandobject op een andere plek hangen? Dan geef je het koord simpelweg een ander plekje in het railsysteem!

Wandobject 'Natural Abstract' is hier favoriet. Dit abstracte wandobject met hand geverfde linnen doek heeft een fantastisch samenspel van aardse kleuren en hierdoor op zijn plek binnen vele interieurstijlen. Door het shadowbox effect krijgt dit wandobject ook een interessante diepgang. Een verrassend wandobject waar gegarandeerd de aandacht op gevestigd zal zijn!

Wandobject Natural Abstract bestel je hier.


Spiegel Sissy

COCO maison spiegel ophangen


Ook spiegels zijn eenvoudig op te hangen met STAS ophangsystemen. Zo ook Spiegel 'Sissy'. Spiegel 'Sissy' heeft 2 haakjes aan de achterkant waarmee je de spiegel kunt ophangen.

Heb je nu een spiegel zonder haakje aan de achterkant? Dan kun je ervoor kiezen om een STAS dibond hanger op de achterkant van de spiegel te plaatsen. Even de achterkant van de spiegel ontvetten, de STAS dibond hanger goed aandrukken en een nachtje laten hechten, en je spiegel is klaar om op te hangen!


Meer wanddecoratie van COCO maison

Ben je op zoek naar meer stijlvolle decoratie van COCO maison? Bekijk voor ons volledige assortiment aan wanddecoratie van COCO maison hier.


Terug naar blog