De STAS u-rail: een uitkomst voor het ophangen van decoratiemateriaal in een etalage

De STAS u-rail: een uitkomst voor het ophangen van decoratiemateriaal in een etalage

etalages
De STAS u-rail is van origine speciaal ontwikkeld om in een handomdraai van een systeemplafond een flexibel ophangsysteem te maken. De rail wordt hier bijna onzichtbaar op de houten kantlat van het plafond gemonteerd. Wat veel mensen niet weten is dat de STAS u-rail zich ook perfect leent voor etalages! De STAS u-rail kan bijna onzichtbaar tegen de bovenkant van een houten kozijn worden gemonteerd en geeft je zo de vrijheid om je creativiteit de vrije loop te laten gaan en je etalage geheel naar wens in te vullen.

De STAS u-rail is een aluminium rail, met een afmeting van 6,5 x 14 mm en is belastbaar tot 20 kg per meter. De rail is verkrijgbaar in het wit of in het zwart en in lengtes van 150, 200 of 300 cm. Na het bestellen van de STAS u-rail kun je nog bijpassende haken en koorden bestellen om zo je ophangsysteem compleet te maken


De STAS u-rail valt ook uit te breiden met een verlichtingspunt. Hier hebben we het over de STAS u-rail multi. Met dit systeem kan er een armatuur in de rail worden geklikt om zo hetgeen uit te lichten wat aan het ophangsysteem hangt. De STAS u-rail is bijvoorbeeld uitermate geschikt om kunst uit te lichten in een etalage.


STAS u-rail met raam        close-up STAS u-rail met raam

Decoratiemateriaal in een etalage ophangen


De STAS u-rail is een ideaal product voor het maken van creatieve etalages. Doordat er een ophangsysteem aan de bovenkant van het kozijn wordt bevestigd, kunnen er allerlei voorwerpen in de etalage worden gedisplayed, en kan de etalage weer heel gemakkelijk worden veranderd. De STAS u-rail is daarom een ideaal product voor modezaken, kunstzaken, maar ook bijvoorbeeld voor de makelaardij!

       
       
       

Wat voor etalage zou jij willen creëren met de STAS u-rail? Laat het ons weten in de reacties!


Terug naar blog