8 alternatieven voor je wand collage!

8 alternatieven voor je wand collage!

collage

In een eerder blogbericht lieten we zien hoe je gemakkelijk een galerij wand creëert. Bij een galerij wand denk je al snel aan een wand vol behangen met lijstjes. Maar hoe leuk is het om hier wat andere items aan toe te voegen?! Een galerij wand hoeft tegenwoordig echt niet alleen nog maar te bestaan uit foto's en schilderijen. Er zijn zoveel creatieve dingen te vinden die het een passend maar toch verrassend geheel maken. Daarnaast geeft dit nog meer mogelijkheden om er een stukje van jouw persoonlijkheid in terug te laten komen!


1. Spiegels


      

Spiegels zijn gemakkelijk op te hangen met de STAS dibond hangers. Na het vetvrij maken van de oppervlaktes kan de hanger op de achterkant van de spiegel worden geplakt (want: zelfklevend!). Vervolgens kun je de spiegel met een STAS zipper of STAS smartspring aan je STAS ophangsysteem hangen.



2. Hoeden


      

Hoeden kunnen op verschillende manieren worden opgehangen. Je zou kunnen proberen of je ze aan een STAS zipper of STAS smartspring kunt hangen. Een andere mogelijkheid is het gebruik van de STAS textielhanger. Wanneer je voor deze hanger kiest dan klem je de textielhanger om de rand van de hoed.

3. Taxidermie


      

Taxidermie heb je uiteraard in vele verschillende soorten en maten. Een klein exemplaar kun je gemakkelijk met een STAS dibond hanger ophangen. Ook zou je één of meerdere STAS schroefhangers kunnen schroeven aan de achterkant van het exemplaar. Op deze manier kun je ook gelijk meer gewicht ophangen.



4. Textiel


      

Textiel hang je maar op 1 manier goed op en dat is natuurlijk met onze.... STAS textielhanger! Mocht je nou zo'n leuke macramé aan een stokje op willen hangen dan werkt een STAS zipper of STAS smartspring natuurlijk ook heel goed.



5. Lichtboxen


      

Lichtboxen hebben vaak aan de achterkant een opening zodat je ze ergens op kunt haken. Een lichtbox is dan ook uitermate geschikt om op te hangen met een STAS zipper!

6. Planten


      

Hoe je het beste planten ophangt, hangt af van wat voor pot je gebruikt. Als je een touwtje gebruikt die is bevestigd aan de pot dan heb je genoeg aan een STAS zipper. Wanneer je een hele vlakke pot hebt dan zou je de STAS dibond hanger kunnen overwegen in combinatie met een STAS zipper, of bijvoorbeeld een STAS schroefhanger in combinatie met een STAS zipper.



7. Platen


      

Om je platen te beschermen raden we je aan om deze in een lijst te plaatsen. Dit maakt het niet alleen mooi maar ook nog eens een stuk makkelijker om je platen op te hangen. Nu heb je namelijk alleen nog een STAS zipper nodig om de platen aan je STAS ophangsysteem te hangen.



8. Borden


      

Borden hang je in een handomdraai op met de STAS bordhangers! Deze hangers zijn verkrijgbaar in verschillende maten (15-20cm/20-30cm//25-35cm/36-46cm) zodat er altijd wel eentje precies om het bord past. Vervolgens kun je de bordenhangers door middel van een STAS zipper en een koord aan een van de STAS ophangsystemen hangen.



Andere alternatieven?

Uiteraard zijn er nog zóveel andere dingen te bedenken om te gebruiken in je galerij wand. Heb jij nog gave alternatieven om toe te voegen aan een galerij wand? Laat het ons weten in de reacties!



Terug naar blog