Het STAS projectenteam

Voor een goed en passend advies, aarzel niet en neem gerust telefonisch contact op met één van onze projectadviseurs! Sandra en Annouk kunnen u adviseren over de meest geschikte producten voor uw ruimte(s) en budget. Neem contact met hen op via projecten@stas.nl, +31 (0)40 292 48 43, of vul simpelweg onderstaand formulier in. Of schrijf je in voor de zakelijke nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Wij staan voor u klaar!

Bel: +31 (0)40 292 48 43 of e-mail: projecten@stas.nl.
Bereikbaar op maandag t/m donderdag van 08:00 - 17:30 uur en
op vrijdag van 08.00 - 16.00 uur.

 

Ons advies is gratis en deskundig!

Onze service houdt niet op bij het leveren van standaard producten. Vraagt uw ruimte om een specifieke oplossing? Wij denken graag met u mee. Indien nodig vindt ons advies vrijblijvend plaats op uw locatie. Onze collega Hans kan dan direct een goede inschatting maken van de omvang van het project, van de gebruikte wand- en plafondtypes en van eventueel maatwerk. Naar aanleiding van dit bezoek wordt een duidelijke offerte opgesteld.

Weet u al welk systeem u toe wilt gaan passen? Neem dan contact op met Paul of Marijke. Het totale kostenplaatje is afhankelijk van meerdere factoren. Zij zorgen ervoor dat uw offerte of order netjes verwerkt wordt. U kunt onze collega’s bereiken via verkoop@stas.nl of +31 (0)40 292 48 43.


Of vraag nu online een offerte of sample aan! >>