STAS bedrukte whiteborden

Ontwerp uw eigen whitebord in full colour voor een persoonlijke of praktische toepassing. U kunt een ontwerp voor één bord, of voor bijvoorbeeld alle whiteborden in uw firma (laten) maken. Het bord kan worden voorzien van foto’s en/of teksten, dus bedrijfslogo’s, tekeningen of een inspirerende tekst, het is allemaal mogelijk. Uw creativiteit is de grens! Magneethoudend en droog-uitwisbaar.

De bedrukte borden worden op maat voor u gemaakt. De minimale afmeting is A4 formaat (210 x 297 mm) en de maximale afmeting is 120 x 300 cm (nergens anders zo groot verkrijgbaar!).

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met onze afdeling verkoop: +31 40 292 48 48 of verkoop@stas.nl. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over het bestelproces en de vele mogelijkheden.

Een whiteboard hoeft niet wit te zijn. Laat uw bord bedrukken! Bedrukte borden worden geleverd in full colour en zijn in allerlei maten verkrijgbaar: van zeer klein tot zeer groot. De ideale oplossing om de muren van uw werkplek en daarmee de sfeer van uw kantoor een persoonlijke uitstraling te geven. Ontwerp uw eigen whitebord in full colour! U kunt een ontwerp voor één bord, of voor bijvoorbeeld alle whiteborden in uw firma (laten) maken. Het bord kan worden voorzien van foto’s en/of teksten, dus bedrijfslogo’s, tekeningen of een inspirerende tekst, het is allemaal mogelijk. Uw creativiteit is de grens!

STAS whiteboard STAS whiteboard STAS whiteboard STAS whiteboard

Bedrukken waarmee?
Borden kunnen bedrukt worden met kleurvaste beelden of teksten in hoge resolutie. Het beeld ontwerpt / bedenkt u zelf.
Denk bijvoorbeeld aan...
• Logo, bedrijfsnaam
• Weekschema, rooster
• Scorebord
• Landkaart
• Sportveld
• Hoge resolutie foto

Bedrukte borden worden op maat voor u gemaakt:
• Minimale afmeting: A4 formaat (210 x 297 mm)
• Maximale afmeting: 120 x 300 cm (nergens anders zo groot verkrijgbaar!)

Net als normale whiteborden zijn bedrukte borden beschrijfbaar, magneethoudend en droog uitwisbaar.
De bedrukking blijft onaangetast.