Kaarten ophangen met de STAS magnet set

Kaarten ophangen met de STAS magnet set

We zitten dan wel in het “digitale tijdperk” maar het versturen van kaarten lijkt hier niets onder te lijden. Kaarten zijn persoonlijk en authentiek. Ook lijkt er tegenwoordig voor iedere gelegenheid een geschikte kaart te zijn. Het mooie van kaarten vind ik dat het uiteindelijk een verrassing in je brievenbus is, een verrassing waarmee je heel makkelijk kunt laten weten dat je aan diegene denkt.


De STAS magnet set


Al met al kopen we gemiddeld zo’n 56 kaarten per jaar(!). De grote vraag is dan ook, waar laat je al deze kaarten? Rommelig bij elkaar gepropt op de vensterbank? Zonde! Deze mooie kaarten verdienen het om gezien te worden. Daarom hebben we hier iets op gevonden. De STAS magnet set is een flexibel en magnetisch ophangsysteem om al je kaarten (en andere papieren, memo’s, foto’s of kindertekeningen) aan op te hangen door middel van kleine magneetjes. De inhoud van de STAS magnet set bestaat uit 10 STAS driepoot magneetjes en 1 STAS cobra met een 150 cm lange staalkabel. De STAS magnet set kan aan alle STAS ophangrails worden opgehangen met uitzondering van de STAS houten rails, de STAS j-rail en de STAS j-rail max.


STAS magnet set beterschapskaartenSTAS magnet set kerstkaartenSTAS magnet set verjaardagskaartenSTAS magnet set                STAS magnet set


Best handig toch? Wat zou jij ophangen met de STAS magnet set? Laat het ons weten in de reacties!

Terug naar blog