Een wandkleed ophangen met STAS textielhangers

Een wandkleed ophangen met STAS textielhangers

Textiel ophangen met STAS textielhangersSTAS textielhanger

Oke, ik denk dat je er inmiddels wel een beetje achter bent hoe je gemakkelijk je schilderijlijstjes ophangt aan een STAS ophangsysteem. Maar wist je dat...


dat knappe kleedje op jouw vloer...

die zelfgemaakte quilt...

of iedere andere vorm van textiel...


óók aan jouw muur kan pronken?!


Of je ze nu zelf maakt, of gewoon lekker in de winkel koopt.. fraai aan de muur staan ze zeker! De wollige materie heeft een hoge gezelligheidsfactor en maakt van jouw muur een echte eyecatcher!


Een STAS textielhanger set bestaat uit:

- een STAS cobra + perlon koord

- de STAS brede haak

- en de STAS textielhangers (de klemmetjes)


De STAS textielhangers hebben handige klemmetjes waar je jouw textiel aan de bovenkant tussen kunt klemmen. De STAS textielhangers bestaan in 2 verschillende groottes. De keuze hiervoor hangt af van de grootte van het stuk textiel wat je op wilt hangen. De kleine textielhanger is 27mm, en de grote textielhanger is 36mm groot. Beide klemmetjes hebben plastic tandjes waardoor het stuk textiel goed blijft zitten. Hang de klemmetjes aan de STAS brede haak en aan een STAS koord, en hang dit in een STAS rail naar keuze*. Klem vervolgens de bovenkant van het textiel tussen de klemmetjes, en knip het resterende gedeelte van het koord af (of verberg het achter hetgeen wat je op wilt hangen).


*Met uitzondering van de STAS houten rails, STAS j-rail, STAS j-rail max, STAS plasterrail en STAS evoluon.


Neem een kijkje tussen de mooiste stukjes textiel die we voor jou hebben verzameld!Bekijk ook onze video over textiel ophangenEen wandkleed ophangen


    


Een macramé ophangen


    


Een quilt ophangen


    


Ander textiel ophangen


Je zou ook kunnen denken aan andere creatieve en unieke stukken zoals hieronder.. Misschien raak je nog wel geïnspireerd en maak je ze zelf!

    

Leuk geboortecadeau of voor de babykamer!

    


Wat zou jij voor textiel op willen hangen met de STAS textielhangers? Laat het ons weten in de reacties!


Terug naar blog