NIEUW! STAS evoluon - de eerste buigzame rail

NIEUW! STAS evoluon - de eerste buigzame rail

We mogen weer een nieuw product toevoegen aan ons assortiment! De STAS evoluon dankt zijn naam aan het iconische gebouw "het Evoluon" in Eindhoven. Het Evoluon is een geheel rond gebouw en daarmee wordt al snel duidelijk waarom wij onze nieuwe aanwinst deze naam hebben gegeven.


Evoluon Eindhoven

Een ophangsysteem voor een ronde muur


De STAS evoluon is namelijk de eerste rail voor een ronde muur! Met de STAS evoluon kunnen niet alleen ronde, maar ook gebogen, of golvende muren voortaan optimaal benut worden. Daarnaast is de STAS evoluon speciaal ontwikkeld voor muren met een bocht, maar deze rail is ook nog eens nét zo eenvoudig te monteren op rechte muren.


STAS evoluon op ronde muur

Specificaties


De rail is van aluminium, en buigbaar! Door middel van een bijgeleverde buigmal kun je de rail perfect evenredig langs de contouren van je muur buigen. Daarnaast komt de rail samen met afstandhouders waardoor de rail iets van de muur af komt te staan. De afmetingen van de STAS evoluon zijn 26 x 3 mm en de rail komt in lengtes van 200 cm. De rails komt daarnaast in een aluminium kleur, is alleen geschikt voor wandmontage en je kan er 20 kg per meter aan ophangen.


STAS evoluon ronde muur

Haken en koorden voor de STAS evoluon


Speciaal voor de STAS evoluon hebben we de STAS evoluon haak. Deze haak is te combineren met het STAS perlon koord met glijder of met de STAS staalkabel met glijder. Houd bij het samenstellen van een ophangsysteem altijd rekening met de draagkracht van de haak-koord combinaties. De draagkracht van de haak-koord combinaties van de STAS evoluon staan in onderstaande afbeelding beschreven.


STAS evoluonSTAS evoluon haken-koorden combinaties
Terug naar blog