STAS paperrail & papergrip

STAS wandplank grip-up, papergrip & STAS paperrail: functionele ophangsystemen voor het neerzetten van accessoires, foto's, tijdschriften en boeken en het ophangen van papier

De STAS grip-up is een los product dat op de STAS papergrip kan worden geklikt of direct op de muur kan worden gemonteerd. Met deze combinatie wordt het aangename van een wandplank, fotoplank of schilderijplank gecombineerd met het handige klemmechanisme van de STAS papergrip.

De STAS papergrip is een aluminium rail met aan de binnenkant een strip. Papieren, tekeningen, bonnetjes, recepten, tijdschrifen en kleine posters kunnen dankzij deze strip eenvoudig in de rail geklemd worden en zijn met één beweging weer te verwijderen. Daarnaast maakt de speciale railrand het mogelijk om stugge papiersoorten zoals karton bovenop de rail te plaatsen. We hebben diverse accessoires voor de STAS papergrip om het systeem nóg handiger te maken zoals o.a. het STAS papergrip haakje of de STAS name tag.

De STAS paperrail heeft een klemmechanisme door middel van knikkers in de rail. Hierdoor zijn er allerlei soorten papieren in de rail te klemmen. STAS papergrip en STAS paperrail zijn een handige toevoeging in de keuken, op kinderkamers en op kantoor!

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. STAS grip up voor wandmontage
  Vanaf € 16,15 € 13,35

  Wandplankje voor op de muur

  Kleur: Wit, Alu structuur, Zwart structuur

  Ook verkrijgbaar om op de STAS papergrip te plaatsen

 2. STAS papergrip
  Vanaf € 19,02 € 15,72

  Gemakkelijk papieren ophangen

  Kleur: Wit glad, Wit structuur,

  Zwart structuur en Alu structuur

 3. STAS grip up voor op de papergrip
  Vanaf € 10,85 € 8,97

  Wandplankje voor op de STAS papergrip

  Kleur: Wit, Zwart structuur en Alu structuur

  Ook verkrijgbaar om direct op de muur te monteren

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

Van hoog naar laag sorteren