STAS picture hanging systems producten met TÜV certificering

Bij STAS picture hanging systems leveren we een hoogwaardig kwaliteitsproduct en beschikken we over een groot aantal patenten, design awards en modeldepots. Dag in dag uit streven we naar producten van de hoogste kwaliteit. Om de kwaliteit van onze producten te garanderen, hebben we TÜV Nederland opdracht gegeven voor het testen van onze producten. Het TÜV keurmerk is extra bevestiging dat ieder product voldoet aan kwaliteitseisen en daarnaast veilig en verantwoord is.

Over TÜV certificering

TÜV Nederland is een technische en zakelijke service provider in onafhankelijke beoordeling zoals certificering, keuring en inspectie. Een TÜV certificaat of TÜV keurmerk is een bevestiging dat een product, dienst, proces of organisatie voldoet aan eisen die worden gesteld in wetgeving, normen en keurmerken. Er wordt van STAS verwacht dat wij aantoonbaar voldoen aan deze eisen. Maar wij verwachten ook dat partijen waar wij zaken mee doen, aan dezelfde eisen voldoen.

Onder leiding van TÜV zijn o.a. onze railsystemen, haak-koord/stang combinaties en wandhaken getest op kwaliteit en correctheid van de aangegeven specificaties. Elk van onderstaande STAS producten werd getoetst door TÜV Nederland. Onderdelen van de toetsing zijn onder andere een uitgebreide test van de aangegeven specificaties van de producten zoals draagkracht, beheersmaatregelen voor risico’s, registraties en controles van gebruikte materialen.

STAS beschikt in huis over een afdeling voor onderzoek en ontwikkeling, met als doel altijd producten te ontwerpen op basis van gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Natuurlijk hoort hier een gedegen kwaliteitscontrole bij, die niet alleen de veiligheid controleert met betrekking tot het gewicht dat gegarandeerd aan de producten gehangen kan worden, maar zeker ook het uiterlijk en de functionaliteit van de producten. Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen en garanderen, hanteert STAS de kwaliteitsborging van TÜV op al haar producten. STAS heeft met TÜV Nederland procedures voor de waarborging van de kwaliteit van al onze producten opgesteld die wij derhalve opvolgen. Gebaseerd op bovenstaande geeft STAS op alle producten een garantie van 5 jaar, met uitzondering van de STAS multirail en bijbehorende accessoires, waarbij op de elektrische onderdelen een garantie van 2 jaar geldig is.
Over TÜV Nederland


TÜV Nederland is een onafhankelijke en erkende instantie die volgens een vastgestelde standaard de kwaliteit en veiligheid van producten beoordeelt. Onder leiding van TÜV is een groot deel van ons assortiment aan producten getest op kwaliteit en correctheid van de aangegeven specificaties. Alle producten waarbij het TÜV logo getoond wordt, zijn daadwerkelijk door TÜV Nederland getest en goedgekeurd op de draagkracht die in de kenmerken van dat product vermeld wordt.

Geteste producten:

Railsystemen:

Rail – haak – koord/stang combinaties:

Scheidingswandhaken:

STAS minirail
STAS cliprail
STAS cliprail max
STAS cliprail pro
STAS cliprail pro max
STAS prorail crown
STAS prorail flat
STAS j-rail
STAS j-rail max
STAS u-rail
STAS windsor
STAS riva
STAS evoluon
STAS papergrip

STAS perlon koord met cobra met STAS smartspring en STAS zipper
STAS perlon koord met cobra met STAS zipper
STAS j-rail met cilinderhaak en perlon koord met disk
met STAS smartspring en STAS zipper
STAS j-rail met S-haak en perlon koord met lus
met STAS smartspring en STAS zipper
STAS j-rail met S-haak en staalkabel met lus met STAS zipper
STAS j-rail met stang 3mm met veerhaak
STAS j-rail max met stang 4x4 met STAS j-rail max haak
STAS j-rail max met stang 4x4 met STAS j-rail max security haak
STAS j-rail max met stang 4x10 met STAS j-rail max haak
STAS windsor en riva haak met staalkabel met lus met en STAS zipper
STAS windsor en riva haak met perlon koord met lus
met STAS smartspring en STAS zipper
STAS evoluon en qubic met perlon koord met glijder
met STAS smartspring en STAS zipper
STAS evoluon en qubic met staalkabel met glijder met STAS zipper
STAS scheidingswandhaken met perlon koord met lus
met STAS smartspring en STAS zipper
STAS scheidingswandhaken met staalkabel met lus met STAS zipper

STAS wandhaak wit 11 mm
STAS wandhaak wit 16 mm
STAS wandhaak wit 18 mm
STAS wandhaak wit 21 mm
STAS wandhaak wit 26 mm
STAS wandhaak wit 31 mm
STAS wandhaak alu interselect
STAS wandhaak alu lux kozijn
STAS wandhaak transparent alcoa
STAS wandhaak alu verwol type 1
STAS wandhaak alu verwol type 2
STAS wandhaak alu sepa normaal
STAS scheidingswandhaak Askon chroom
STAS scheidingswandhaak PE transparant
STAS scheidingswandhaak maars
STAS coloured magnet set

Bovenstaande producten zullen in allerlei communicatie en in de toekomst ook op verpakkingen voorzien worden van het TÜV keurmerk zegel. Hiermee wordt duidelijk gemaakt dat de producten getest en goedgekeurd zijn door TÜV. STAS is voornemens in de nabije toekomst ook overige producten door TÜV te laten testen.