STAS minirail

STAS minirail: smalste ophangsysteem ter wereld

Ben jij op zoek naar een onopvallende manier om je wanddecoratie flexibel op te hangen, zonder voortdurend nieuwe gaten te boren in je muur? Zoek niet verder! De STAS minirail is ons meest populaire ophangsysteem vanwege het smalle profiel van slechts 16mm hoog. Hierdoor valt de STAS minirail nauwelijks op in je interieur!

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

STAS minirail: smal maar sterk ophangsysteem

stas minirailBen jij op zoek naar een onopvallende manier om je wanddecoratie flexibel op te hangen, zonder voortdurend nieuwe gaten te boren in je muur? Zoek niet verder! De STAS minirail is ons meest populaire ophangsysteem vanwege het smalle profiel van slechts 16mm hoog. Hierdoor valt de STAS minirail nauwelijks op in je interieur!


Wanddecoratie makkelijk ophangen en verwisselen

Met een draagkracht van 25 kg/m¹ geeft de STAS minirail je alle vrijheid voor het ophangen van je favoriete foto’s, kunst, wand collages en tekeningen. En hier stoppen de voordelen van dit ophangsysteem niet. Je kunt namelijk ook heel gemakkelijk klokken, jashaken, prikborden, planten, spiegels, decoratieve borden en quilts flexibel ophangen aan de STAS minirail met behulp van de bijpassende haken en koorden.


Oh, en de montage van dit ophangsysteem? Dat is een fluitje van een cent met de handleiding en de innovatieve STAS clipscrews die bij dit ophangsysteem geleverd worden voor een extra gemakkelijke wandmontage. Eventueel kunnen wij ook de montage verzorgen, neem hiervoor contact op met onze projectenafdeling.

Tip van STAS: Wist je dat al onze ophangsystemen overschilderbaar zijn in bijvoorbeeld de kleur van je wand of plafond?

Ook interessant: Complete minirail kit met haken en koorden | Alle losse minirail onderdelen


tuvMateriaal: aluminium rail | Kleur: wit, aluminium | Afmeting: 9 x 16 mm | Lengte: 150, 200 of 300 cm | Montage: wandmontage, niet plafondaansluitend | Belastbaar tot 25 kg per meter | 5 jaar garantie | TÜV gecertificeerd


Downloads: Montage handleiding (PDF) Architecten tekening (PDF) Productinfo (PDF)