NIEUW: STAS houten rails - windsor & riva

NIEUW: STAS houten rails - windsor & riva

NIEUW NIEUW NIEUW!! Het is feest bij STAS want we mogen een nieuw product verwelkomen! We zijn trots om mede te kunnen delen dat we een moderne klassieker zullen opnemen in de STAS’ collectie. Waar het grootste gedeelte van onze collectie een moderne en strakke uitstraling heeft, zorgen de STAS houten rails voor een juiste balans in sierlijkheid en warmte voor ieder interieur. STAS houten rails zijn een duurzame en tijdloze oplossing voor het ophangen van foto’s, posters, kunst, planten of andere wanddecoratie. Sla daarnaast een willekeurig woonmagazine open en je ziet dat het toepassen van houten details in het interieur helemaal on trend is!


STAS houten rails         STAS houten rails

 

2 designs want.. smaken verschillen

 

Als er iets is dat we hebben geleerd gedurende de jaren, dan is het dat smaken verschillen. En dat is maar goed ook want als iedereen dezelfde dingen mooi zou vinden…, nouja dat zou nogal saai zijn! Daarom kiezen wij ervoor om de houten rails in 2 verschillende designs aan te bieden zodat er voor iedereen wat tussen zit. Let me introduce to you.... De STAS windsor, een klassiek, victoriaans design met warme en sierlijke eigenschappen & de STAS riva, een modern, strak design met een robuuste look en feel.

 

STAS windsor                                                                                                 STAS riva

STAS windsor                      STAS riva

De draagkracht van de STAS windsor & riva is hetzelfde. Beiden rails kunnen, met de bijbehorende rail haken, 20 kg per meter dragen. Daarnaast hebben de houten rails de volgende afmetingen:

Lengte: 2,4 m

Hoogte: 45 mm

Dikte: 18 mm

 

STAS houten rails

 

Houten rails = Eindeloze mogelijkheden

 

De mogelijkheden met de STAS houten rails zijn eindeloos aangezien ze perfect over te schilderen zijn (wél even ontvetten en schuren voordat je je schilderkunsten hier op loslaat uiteraard ) Je kunt er voor kiezen om de houten rails naturel te laten om zo rust in je interieur te creëren. Mag het wat gewaagder? Trek dan de aandacht naar de houten rails toe door ze in contrasterende kleuren van de muur te verven zoals in de foto's hieronder..

geverfde houten rails                                geverfde houten rails

..of experimenteer met een kleurrijk behang onder (of boven!) je (wit geverfde) houten rails voor een speels effect.


behang met houten rails                                behang met houten rails

 

Door de unieke designs, hebben de STAS windsor en riva 2 verschillende rail haken nodig. De STAS kantlathaak voor de STAS windsor is beschikbaar in 3 verschillende kleuren: wit, alu en goud. De STAS haak riva is uiteraard geschikt voor de STAS riva en is beschikbaar in de kleur alu.

 

STAS windsor en riva met haken en koorden

 

STAS haken en koorden voor STAS windsor en riva

 

De koorden die geschikt zijn voor de STAS windsor en riva zijn onze kabels met lus. Om precies te zijn hebben we het hier over het STAS perlon koord met lus en de STAS staal kabel met lus. Houd rekening met het gewicht wat je op wilt hangen wanneer je haken en koorden wilt bestellen. Zoals je in onderstaande afbeelding ziet, hebben de haken en koorden verschillende draagkrachten. De STAS zipper en de STAS smartspring zorgen ervoor dat je eenvoudig je wanddecoratie op de juiste hoogte kunt hangen én verhangen, zo vaak je wilt! Alle haken en koorden voor de STAS windsor en STAS riva vind je hier.

 

STAS houten rails haken en koorden

 

Kwaliteit hout

 

Wij geloven in duurzame producten met een uitstekende kwaliteit. Producten waar je je meest geliefde foto’s en kunstwerken aan toevertrouwt. Daarom maken wij het onze topprioriteit om de beste producten te vinden voor onze klanten. Het is daarom ook niet zo gek dat onze houten rails gemaakt zijn van Ayous hout. Ayous hout heeft het unieke vermogen om niet te vervormen, te splijten of te splinteren in tegenstelling tot andere soorten hout. Een leuk weetje: saunabanken worden meestal gemaakt van Ayous hout omdat het niet vervormt, splijt of splintert. Perfect hout voor saunabanken maar ook voor de STAS windsor & riva dus!

 

                                STAS windsor & riva                     vs.                           Andere soorten hout


                                     Ayous hout STAS houten rails                                                      vervormd hout

 

fsc logopefc logoOok geloven wij dat houten producten en maatschappelijk verantwoord ondernemen hand in hand gaan. Daarom nemen wij onze verantwoordelijkheid door te investeren in duurzaam bosbeheer. We zijn blij om te kunnen vermelden dat de STAS windsor en riva FSC en PEFC gecertificeerd zijn!

 

Hoe te monteren?

De STAS windsor en riva zijn geschikt om te schroeven, spijkeren en zelfs lijmen(!) voor wandmontage en plafondmontage. De STAS windsor is geschikt voor wandmontage en kan vanaf minstens 1 centimeter onder het plafond gemonteerd worden. Door het unieke design van de STAS riva is het mogelijk om deze rail zowel tegen de wand als tegen het plafond te monteren. Ben wel voorzichtig wanneer je ervoor kiest om de STAS houten rails te lijmen want de draagkracht van een gelijmde rails is heel erg afhankelijk van de (hechting van de) ondergrond. Meer informatie over hoe je het beste onze houten rails kunt lijmen vind je op onze website.

 

We houden van de veelzijdigheid van de STAS windsor & riva! Ze kunnen aangepast worden naar ieder zijn smaak waardoor ze in ieder interieur passen. Ook is het makkelijk om ze in een nieuw kleurtje te verven wanneer je je gehele interieur een upgrade wil geven! Wij zijn echt super enthousiast over dit nieuwe product en we hopen jullie ook! Laat ons alsjeblieft in een reactie weten wat je ervan denkt, vinden we leuk!

 

 

Terug naar blog